Äntligen klar!!

Fotade ett dop för cirkus tre veckor sen, äntligen klara för leverans... eller snarare, för leverans av filerna till labbet. Allttid något =)

Fotningen kändes krånglig p.g.a. mkt olämpligt rum men katastrofen var ett faktum när man fick se bilderna i större version på dataskärmen. Rummet jag hade till förfogande hade fläckiga, randiga tapeter men en massa bröte som lappar, tavlor, piano, lampor, lysrör, tv och annat skoj. Det var lågt i tak och taket var dessutom vitt.

Tur det inte skulle förstoras till storplansch så min mönsterpassning bör funka.


10D 50mm 1,8 @ ISO100 50mm F5,6 1/160

Som tur var blev en del foton bra också, speciellt de utan bakgrund =) Den ovan är tagen med min gamla kamera... vem behöver mer än 6Mpix egentligen??? Tror det skulle vara svårt att skilja dem åt i ett blindtest i de flesta situationer.


5D Tamron 28-75 2,8 @ ISO200 65mm F5,6 1/160

Denna bild och liknande KUNDE blivit så bra men vart tog skärpan vägen? Vem vill ha 10 st hårfoton?


Så detta var alltså sammanfattningen på porträttdelen... sen kom dopdelen. =)

Tog några bra bilder, planen var att i nästa psalm fly upp till läktaren och få perfekt vy för själva dopakten men prästen ville annorlunda. Plötsligt stod alla upp, knäpptyst i lokalen och snart var dopet över. Var bara att stå still och inse att man missat det viktigaste i planeringen. Tur man hade tillgång till kyrkbänkar och ett högt stativ.

I slutändan blev det ett bra gäng bra bilder och ännu fler som var helt ok... men med bättre arbete på plats hade man sparat in några timmars redigering =) En erfarenhet rikare


Kommentarer
Postat av: Elina aka pinkflesh

SV; Haha "är jag den enda killen eller vågar ingen annan erkänna?" ;D Jag vet faktiskt inte, haha :P Men det är kul att det finns killar som läser också :)

Alright, du får höra av dig om en fotografering!

Tack för att du läser och svarade!

2010-03-27 @ 13:21:45
URL: http://prettypinkflesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0